Sirius Repülő Klub Sirius Repülő klub
Sirius Teaház Sirius Teaház
Altair Teaház Altair Teaház
Légifilmezés Légifilmezés
Sirius Production Sirius Production

Siklóernyős tanfolyam indul!

2008. 11. 24 - 14:57:17

Siklóernyős repülés

A Sirius Repülő Klub

siklóernyős tanfolyamot indít, ahol betekintést nyerhetsz a repülés legszabadabb formájába, illetve meg is tanulhatod azt. Tanfolyamunk által most mindenki számára elérhetővé válik a siklóernyőzés, aki kedvet érez ahhoz, hogy életét sok szép, és felejthetetlen élménnyel, sok új ismerőssel, baráttal tegye gazdagabbá. 

Részletek a honlapon:

http://www.sirius-se.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=25&lang=hu

A Sámán Útja - a rezervátumból a Dalai Lámáig

2008. 10. 20 - 18:50:31

A Sámán Útja - a rezervátumból a Dalai Lámáig

FilmelőzetesYoutube

Devalon Long Time Travelling (Hosszútávon Utazó)

1954-ben született a kanadai Feketeláb indián rezervátumban. Már gyerekkorában sok misztikus dolgot tapasztalt, de ahhoz, hogy gyógyító és tanító sámán váljék belőle, még nagyon sok nehézségen kellett keresztülmennie. Súlyos autóbaleset, betegség, alkoholizmus, kábítószer, bűnözés, börtön...Volt politikus, építési vállalkozó és rendőr is.

Élete fordulópontját a Nagy Szellemmel való találkozás jelentette. Ezután kezdte el járni valódi spirituális útját, melynek részeként találkozott Őszentségével, a Dalai Lámával is.

A film bemutatja Devalon életútját és az ősi indián szertartásokat, közöttük a legfőbbet, a Naptáncot. Ezt az Egyesült Államok kormánya az 1800-as években betiltotta és csak az 1900-as évek második felében engedélyezték újra. Ezidáig magáról a szertartásról csak elvétve láthattunk pár lopott képet, mivel az indiánok a fotózást, filmezést szigorúan megtiltották.

Devalon 2007-ben, látomása által engedélyt kapott, hogy a szertartásokról felvétel készülhessen. A filmben látható egyedülálló képek bemutatják ezek minden részletét, köztük az utolsó Európában tartott Naptáncot.